1. ARRABONA ÁLLÁSBÖRZE

1. ARRABONA ÁLLÁSBÖRZE

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervezzük meg rendezvényünket.

Nemcsak a régió, hanem egész Magyarország egyik legégetőbb problémája ma a munkaerőhiány. Ennek enyhítésére mindenki használja, szereti a megszokott és bevált eszközöket (sajtóhirdetés, fejvadászok, saját honlapok, Facebook), de emellett a munkaerő-piaci helyzet megköveteli, hogy teljesen új csatornákat is nyissunk, ezzel segítve Partnereinket ebben a munkában.

Ezért 2019. március 1-jén megszervezzük az I. Arrabona Állásbörzét Győrben, az ETO Park Élményközpont földszinti vásárterén.

Kiállítóink országos hálózatok, a megye, a régió, Győr meghatározó munkáltatói, nekik kínál az alkalom lehetőséget arra, hogy kapcsolatba kerüljenek a lehető legtöbb látogatóval, kihasználva meglévő aktivitásukat (hiszen ott lesznek a rendezvényen), akár azonnal munkavállalóként megnyerve őket.

Kiállítóinkat az alábbi linken mutatjuk be: https://allasok-gyor.hu/hu/allasborze-kiallitok/

A rendezvényre várunk középiskolásokat, egyetemistákat, aktív, váltáson gondolkozó aktív korúakat, munkanélkülieket, édesanyákat, nyugdíjasokat, vagyis mindenkit.

Minden regisztráló látogatónk részt vesz egy sorsoláson, ahol egy laptopot sorsolunk ki. Sorsolás a helyszínen 16.00 órakor, a nyertest külön értesítjük.Állások Győr- A legfrissebb győri álláslehetőségek egy helyen! - Magyar