ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓK / EDAG HUNGARY KFT.

EDAG HUNGARY KFT.

EDAG HUNGARY KFT.

Az EDAG mint az egyik legnagyobb független fejlesztő autóipari mérnöki iroda, több mint 8000 munkatársat foglalkoztat szerte a világon. 1999-ben megnyitotta győri, majd 2019 februárjában budapesti irodájának kapuit. Szinte az összes ismert autógyár számára végezünk fejlesztői tevékenységet. Tapasztalt szakembereink segítségével a fejlesztés folyamatának bármely szakaszába képesek vagyunk bekapcsolódni.

A közel két évtizede történt győri irodaalapítás óta a cég folyamatosan növelte mérnök kollégáinak létszámát, így az autótervezés komplex, szerteágazó folyamatából már hat önálló csoport található meg a Zrínyi utcai irodában a műszaki formatervezés, terméktervezés és konstrukció, elektrotechnikai és elektronikai fejlesztés, végeselem-analízis, valamint gyártóeszköz-fejlesztés és műszaki adminisztráció.

A termékfejlesztés csoport az autó fém és műanyag alkatrészeit tervezi, rendszerint CATIA vagy NX szoftverek segítségével. Ezek lehetnek az önhordó karosszéria egyes fémelemei, vagy az autó külső ill. belső alkatrészei: a teljes lökhárító, hűtőrács, műszerfal, kapcsolók, kesztyűtartó, légbeömlők.

Formatervezési csoportunk a meglévő styling-tervek alapján gyártáshelyes, végleges dizájnfelületeket készít. A formatervezőink a megrendelő egyedi kívánságait, a gyártási és a biztonsági előírásokkal egyetemben esztétikailag is igényes megoldásokat készítenek. Túlnyomórészt Autodesk Alias és ICEM Surface szoftverek használatával.

Végeselem-analízis csapatunk a karosszériák ütközésbiztonsági és az ütközés során fellépő statikai és dinamikai és akusztikai vizsgálatokat, valamint szimulációkat végez, főként PAmCrash, LS-DYNA, Abaqus, Nastran és Ansa szoftverek használatával.

A jármű-elektronikai fejlesztések is színes palettát tárnak a szemünk elé: gépkocsi-vezérlőrendszerek fejlesztését beágyazott mikrokontrollerek alkalmazásával, UML-rendszerek segítségével végzett fejlesztői feladatokat, forráskód-fejlesztési munkákat C/C++ programnyelvben. A jármű-villamossághoz pedig a virtuális vezetékköteg-topológia és a fedélzeti kábelköteg fejlesztése, elektrologika, geometriaintegráció és dokumentációkezelés tartozik.

Gyártóeszköz-fejlesztő csoport komplett megoldásokat kínál a gyártás elindításához - készülékek tervezése, gyártása és üzembe helyezése -, valamint a robotszimuláció, az offline programozás és a mélyhúzó szerszámok tervezése is a csoport profiljába tartozik.

Műszaki adminisztrációs területünk fontos része a mérnöki munka mindennapos támogatásának, hozzájárul a folyamatok megfelelő koordinálásához.

Fejlesztés szenvedéllyel, ezek vagyunk mi.

A vonzó munkalehetőség mellett a versenyképes alapbéren felül, egyéb pénzbeni és természetbeni juttatásokat kínálunk munkatársainknak.

Pénzbeni és egyéb juttatások:

  • Cafeteria és 13. havi fizetés
  • Eredménytől függő éves prémium
  • Hűségprémium
  • Toborzási prémium
  • Lakhatási támogatás
  • Ingyenes egészségügyi ellátás
  • Napi munkába járás és hétvégi hazautazás támogatása
  • Kamatmentes hitel lakásvásárlás esetén
  • Gyümölcsnap

karrier@edag.hu

+36 96 401 804

www.edag.hu
« Vissza az előző oldalra!

Állások Győr- A legfrissebb győri álláslehetőségek egy helyen! - Magyar